Неви Владинова: За мен беше чест да бъда част от бляскавата гала премиера на "Капитан Марвел" в Лондон

Плевенчанката благодари на БФХГ и Илиана раева за всичко, което прави за мен и моите съотборнички

Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова беше специален гост на бляскавата гала премиера на 27 февруари в Лондон на един от най-дългоочакваните филми тази година на "Дисни" - "Капитан Марвел".

"Благодаря на Дисни България, че получих шанса да бъда специален гост на едно незабравимо светско събитие в Лондон и да представлявам българските спортисти! За мен беше чест и невероятно удоволствие да бъда част от бляскавата гала премиера на един от най-дългоочакваните филми тази година - "Капитан Марвел" с участието на Бри Ларсън и Джуд Лоу. Това беше една незабравима вечер, в която се чувствах приказно! Звезди на световното кино, светлини, усмихнати и успели хора в своята професия от цял свят, много красота, стил, изисканост и разкош. В цялата тази бляскава атмосфера се чувствах на място и преливах от красиви емоции. Получих много искрени и мили думи за себе си и визията си. Все пак, на такива церемонии се отделя много специално внимание и на външния вид", написа Владинова във Фейсбук след завръщането си от Лондон.

"Затова бих искала да благодаря на невероятната стилистка Марина Петкова, че успя напълно да осъществи желанието и мечтата ми да бъда облечена по този начин, както и на MANIAC LTD, чиито фрак, риза и панталон, направени специално за мен, чувствах като моя втора кожа! Много исках да имам възможност да има събитие, на което да бъда с фрак и панталон и това най-накрая се случи! Беше неописуемо усещане, наистина! Благодаря на Zlatarna Celje Bulgariaза красивите ръчно изработени бижута от диаманти, както и на Николай Иванов за стилната прическа. Благодаря на БФХГ и Илиана раева за всичко, което прави за мен и моите съотборнички! Помагат ни не само да станем големи спортисти и да носим радост на българите по цял свят, но и личности, които се чувстват пълноценни и щастливи! Горещо препоръчвам да гледате филма!", каза още Владинова.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен