Детелин Далаклиев с важна роля в 42-рата гала вечер от веригата “Максфайт”

Световният шампион от Милано 2009 става част от екипа, който ще изготви файт картата за бойното зрелище

“Максфайт промоушън” официално обяви своето 42-ро събитие в дългогодишната си дейност. Новината дойде малко след официалното сключване на договора между международния проумотър и новият му партньор х-л "Маринела".

Подписи в контракта за предстоящи събития през 2019-та година поставиха гл. изп.директор на “Максфайт промоушън” Теодор Карастоянов и главният мениджър на хотел “Маринела” Пламен Хутов. Двамата си стиснаха ръцете в съгласие за сътрудничество за 42-рата гала вечер от веригата “Максфайт”, която ще се проведе на 3 май в едноименния хотел.

На подписването присъства и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев. Именитият ни спортист, който вчера се дипломира като магистър по "Спортен мениджмънт" в НСА, е получил покана да стане част от екипа, който ще има нелеката задача да организира и предложи на ценителите на бойните спортове смесена файт карта с мачове във формат ММА, К1 и бокс.

"MAXFIGHT 42" е първо събитие за годината за компанията, която през последните две десетилетия организира гала вечери с мачове в различни бойни формати.