Плевенчанинът Цветозар Илиев ще се бие в 42-рото издание на "MaxFight"

Менажирането на боксовия сблъсък ще бъде дебют за световния ни шампион от Милано 2009 Детелин Далаклиев

Един от топ мачовете от файт картата на 42-рото издание "MaxFight" се очаква да бъде този между 32-годишния Григор Саруханян и 34-годишния плевенчанин Цветозар Илиев.

Саруханян, който е 7 пъти шампион на България и като аматьор има над 250 мача е на професионалния ринг от 2009-та година. В кариерата си той има 5 победи. Добре познатото име у нас на Цветозар Ивалинов Илиев пък вече има 6 победи на професионалния ринг и значителен опит в Англия, където се готви и към този момент.

Менажирането на боксовия сблъсък ще бъде и дебют за световния ни шампион от Милано 2009-та година Детелин Далаклиев. Трикратният шампион на Европейския съюз и многократен носител на медали от европейски, балкански и международни турнири боксьор води преговори с изключително доказани и интересни имена, като съвсем скоро ще бъде разкрита и пълната боксова файт карта.

"Работим усърдно, за да осигурим най-доброто за зрителите. Все пак неслучайно наричат "MaxFight" най-голямото бойно зрелище, така че съм приел изключително отговорно поверената ми задача. Подготвяме наистина зрелищни битки и порция бокс на най-високо ниво!", сподели Детелин Далаклиев, който сложи край на състезателната си кариера заради редица контузии.

"MaxFight" 42" ще се проведе на 3 май в хотел “Маринела“ в София.