Александър Кадиев и Мариан Бачев отново на плевенска сцена с "Аз, досадникът"

Един изключителен спектакъл, в който двамата невероятни актьори играят наемен убиец и самоубиец

Александър Кадиев и Мариан Бачев се завръщат на плевенска сцена с "Аз, досадникът". Това ще се случи на 3 април от 19:00 часа в читалище "Съгласие". В комедията от Франсис Вебер участват още актьорите Николай Сяров, Тихомир Благоев, Димитрина Гинева, Веселин Борисов и Филип Янев.

Един изключителен спектакъл, в който двамата невероятни актьори Мариан Бачев и Сашо Кадиев играят наемен убиец и самоубиец в две съседни хотелски стаи. Единият има мишена за убиване, другият е нещастно влюбен. Естествено, има и любовен триъгълник.

Сюжетът:

Две съседни хотелски стаи на последния етаж в провинциален хотел с обща врата. В едната стая се намира Ралф – наемен убиец, който има мокра поръчка за ликвидирането на важен свидетел по възлово дело, което се гледа в съдилище извън столицата, поради големия обществен интерес. В съседната стая се намира Франсоа Пиньон – фотограф на свободна практика, който трябва да направи снимките на живота си, свързани с евентуалното покушение срещу споменатия свидетел. Следва класически любовен триъгълник – по стечение на обстоятелствата Луиз – любовта на живота на Франсоа Пиньон заживява с психиатъра си Едгар и избягват именно в това градче, напускайки Париж, където са живели досега. След като получава отказ по телефона да се видят само за малко, само за 5 минути, Пиньон решава да се самообеси – разбира се несполучливо – в банята. Заради откъртената тръба и последвалото наводнение пристига пиколото, който по неволя прави наемният убиец Ралф съпричастен с драмата на съседа му по стая. Следва поредица от комични перипетии, които не позволяват на убиеца да си свърши работата. Появява се и въпросният психиатър, както и тяхната обща любов – Луиз.
Как свършва тази история – ще разберат зрителите на „Досадникът“.