Проведе се Годишно отчетно събрание на Плевенски окръжен съд и Районните съдилища от съдебния район

На събранието се обсъди доклада на Административния ръководител на Плевенски окръжен съд

В Съдебната палата в град Плевен, се проведе Годишно отчетно събрание на Плевенски окръжен съд и Районните съдилища от съдебния район.

На събранието се обсъди доклада на Административния ръководител на Плевенски окръжен съд за работата на окръжния и районните съдилищата в съдебния район, за изминалата 2018 година.

Сред присъстващите на Годишното отчетно събрание, освен съдии от Окръжен съд Плевен и районните съдилища, бяха и г-жа Мария Нейкова – инспектор от Инспекторат към Висшия съдебен съвет, кмета на град Плевен – г-н Георг Спартански, Окръжния прокурор – г-жа Ваня Савова, и.ф. председател на Административен съд Плевен – съдия Николай Господинов,

Председателят на АК Плевен – г-жа Оля Ботева, Красимир Начев – Директор на Областна дирекция на МВР град Плевен, както и представител на ДАНС - Плевен - Пламена Спасова.

Председателят на Окръжен съд Плевен прочете резюме на доклада на съда, като обсъди очерталите се тенденции в работата на съдилищата от съдебния район и направи изводи за отминалата отчетна година. Поздрави всички съдии и съдебни служители за ползотворната им работа през предходната година и им пожела да реализират още по-големи професионални успехи в бъдеще.

Поздрави за успешно приключилата 2018 година и пожелания за лични и професионални постижения, отправиха и заместник председателя на Окръжен съд Плевен – съдия Екатерина Панова, окръжния прокурор Ваня Савова, инспектор Мария Нейкова, кметът Георг Спартански и председателя на АК Плевен - адвокат Оля Ботева.