Победа за Симеон Наковски на "Grand Fight Arena 2"

Плевенчанинът спечели битката по правилата на К-1

Битката между Симеон Наковски и Петър Ангелов бе първата по правилата на К-1 на второто издание на "Grand Fight Arena", съобщава boec.bg.

Младите български бойци вдигнаха публиката на крака с мъжката битка, която спретнаха, а подкрепата от страна на публиката и към двамата не спря през целия двубой.

През първия рунд двамата кикбоксьори „опипваха“ почвата, като след голяма част от атаките им попадаха в клинч, а реферът трябваше да ги отскубва един от друг с командата „Брейк!“. Ангелов започна по-агресивно втория рунд, но Симеон Наковски показа отлична контра-атакуваща игра и парира по-голямата част от атаките на съперника си с брилянтни фронт-кикове.

Третият рунд беше решаващ за изхода на двубоя и за оценките в съдийските карти. Контра-атаките на Наковски, към които се присъединиха и мълниеносни десни крошета, видимо изтощиха Ангелов, а това доведе до още повече клинчове и прекъсвания на играта.

Във втората среща от бойния спектакъл в Арена Асикс, София победата бе присъдена на Симеон Наковски с 3:0 съдийски гласа.