Ученик от СУ "Иван Вазов" - Плевен се класира за националния финал на Spelling Bee

Кирил Танов изпълни целта си - да докаже, че от СУ "Иван Вазов" - Плевен излизат само победители

Кирил Танов и Велислав Въглев се представиха достойно на регионалното състезание Spelling Bee във Велико Търново. Кирил се класира на първо място и продължава към финалния кръг в София на 21.04.2019. Велислав остана 3-ти.

"Уча английски език от първи клас. Явявам се на състезанието Spelling Bee от 2015г. Три пъти стигам до регионални състезания на Spelling Bee, но за първи път се класирах до национален кръг. Бях изключително притеснен, исках много да спечеля, защото вече съм в седми клас и повече не мога да участвам в това състезание, а наистина положих много усилия. На състезанието във Велико Търново се явихме аз и Велислав Въглев – мой приятел и съученик. Много искахме и двамата да отидем на финал и да завоюваме нови успехи за нашето училище, и докажем за пореден път, че от СУ "Иван Вазов" - Плевен излизат само победители.

Благодаря много на г-жа Бинова, която бе до мен, подкрепяше ме и ми вдъхваше сила и кураж. Благодаря и на родителите си, които също бяха до мен. Надявам се на националния кръг да се представя добре. Тепърва започвам да уча новите думи. Стискайте палци на 21 април", споделя Кирил.