В Плевен ще обсъждат перспективите за развитие на младите хора след завършване на средното образование

Това е темата на среща-дискусия, организирана от Жени ГЕРБ – Плевен

"Перспективи за развитие на младите хора след завършване на средното образование" е темата на среща-дискусия, организирана от Жени ГЕРБ – Плевен. Председателят на женската организация Петя Василева ще влезе в ролята на кариерен консултант, споделяйки своя професионален и житейски опит.

"Изключително важно е в началото на своя трудов и професионален път младите хора да бъдат мотивирани да инвестират време и усилия в своето развитие. Добре подготвеният кандидат за работа е онзи, който представя изрядни документи, запознат е с предмета на дейност и структурата на компанията, в която кандидатства, съобразил е визията си с позицията, за която кандидатства и най-вече има желание да се учи и работи съвестно.”, каза в аванс Петя Василева. Тя е убедена, че първото впечатление, което ще направят младите хора, кандидатствайки за работа, зависи изцяло от способността им да представят себе си във възможно най-добрата светлина, така че работодателите да бъдат готови да инвестират в техния професионален потенциал.

Инициативата е отворена за всички заинтересовани млади хора и ще състои на 16.04.2019г., вторник, от 17.30 часа в зала "Гена Димитрова" в сградата на Регионална библиотека – Плевен.



Снимка на Деня

Щрихи от Плевен