Онлайн конкурсът "Имам бизнес идея!" и в област Плевен

Търсят се мотивирани, иновативни и изобретателни младежи с идеи и предприемаческо мислене

Екипът на ОИЦ – Плевен обяви началото на Националната кампания на мрежата от Областни информационни центрове за 2019 г., част от инициативата на Европейската комисия "Европа в моя регион" и в област Плевен

Търсят се мотивирани, иновативни и изобретателни младежи с идеи и предприемаческо мислене: Учениците от област Плевен на възраст между 14 и 18 години могат да се състезават в онлайн конкурса „Имам бизнес идея!“, организиран от мрежата от Областни информационни центрове в страната.

Как да го направят? – Като разкажат как и защо идеята им ще успее в двеминутен видеоклип и го изпратят на Областния информационен център – Плевен към създаденото за целите на конкурса събитие във Фейсбук в периода 15.04. – 12.05.2019 включително.

На 13 май клиповете ще бъдат публикувани и ще започне гласуването. Десетте бизнес идеи, събрали най-много харесвания, ще получат поощрителни награди, а класираните на първо и второ място ще посетят на 1 юни „София Тех Парк“. Победителите ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и следващите стъпки за тяхното реализиране.

Пълният регламент за включване в конкурса е публикуван на страницата на събитието в социалната мрежа, както и на eufunds.bg.