Слави Михайлов с благотворителна мисия навръх рождения си ден

Вместо подаръци и цветя - даряват средства за абитуриенти в неравностойно положение

Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов посвети и тазгодишния си рожден ден на абитуриентите в неравностойнои положение. Михайлов призова гостите си вместо подаръци и цветя да помогнат в събирането на средства за младежите.

"Надявам се да ме разбирате правилно, но в момента имам важна мисия да осигуря средства за провеждането на "Звезден бал", който ще се проведе на 13 май в парк хотел "Кайлъка" град Плевен. Всеки, който иска да ми прави подарък може да не ми взима нищо и да дари средства, с които да покрия разходите за куверт на 37 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта. Знам, че всеки по малко да дари ще е от голяма полза за инициативата ми. Този жест от Ваша страна би бил истински подарък за мен! Благодаря на всички, които ще дарят средства за да подарим усмивки и незабравим абитуриентски бал на младите момичета и момчета!", написа Слави Михайлов на профила си във Фейсбук.

На призива му откликнаха немалко близки, приятели и познати, като всеки желаещ може да подкрепи абитуриентите и в следващите дни.

Поздравления Слави Михайлов получи от ръководството на хотел "Маринела" и сдружение "Маринела", както и от народния представител Владислав Николов, под чийто патронаж преминава звездният бал.