Д-р Милен Врабевски изнесе мотивираща лекция пред младите и активни граждани на Плевен

Д-р Врабевски пристигна по покана на Сдружение "Рицари без броня"

"Благодарим Ви за вдъхновението, докторе!“ Това бяха думите, с които активните и млади хора на Плевен изпратиха д-р Милен Врабевски след неговата лекция на тема "Психология на успеха", която се проведе в зала "Плевен" в Областната администрация.

Д-р Врабевски пристигна по покана на Сдружение "Рицари без броня", което целенасочено се занимава с развитието на гражданското общество в региона. Срещата-дискусия с д-р Врабевски бе насочена към активните млади хора на града, които искат да се развиват и самоусъвършенстват, допринасяйки за подобряване на средата около себе си.

Над 80 човека се докоснаха до житейската и предприемаческата философия на д-р Врабевски. В лекцията си на тема „Психология на успеха“ той обърна внимание на това как оформяме средата си за живот и бизнес, зависи ли нещо от нас и сподели няколко важни формули, които са неразделна част от психологията на успехa. Д-р Врабевски отговори на въпросите какво трябва да бъде мисленето и настройката ни, за да бъдем успешни и защо пътят към успеха минава през любовта към родината и добавянето на стойност в живота на другите без да сме съдници никому.

"Всяка форма на скептицизъм трябва да бъде изместена от желанието да бъдем ефективни. И то всеки ден. Господ ни дава 2 неща – родината и родителите. За всичко останало имаме избор. Не си ли струва с нашите лични усилия да направим това място по-добро за живеене, независимо от това кой за какво е длъжен по устав? Всеки един човек, който вместо да се оплаква около масата, е решил да бъде ефективен, всеки ден с преместване дори на една тухличка или на едно боклуче, което не е направил, решава да добави стойност към развитието на обществото. Изключително проста логика. Трябват само добрите намерения и нещата започват да се получават“, сподели д-р Врабевски с присъстващите.

След лекцията се проведе интересна сесия с въпроси към д-р Врабевски, която ясно очерта какво вълнува хората в града. Събитието завърши с коктейл, на който гостите успяха да създадат контакти и поговорят в неформална обстановка, както с д-р Врабевски, така и един с друг, споделяйки идеи и впечатления от лекцията.