Двама играчи на Спартак 1919 с 3 гола за Нотингам Форест

Теодор Георгиев и Станислав Петков завършиха по отличен начин пробния си период в Нотингам

Теодор Георгиев и Станислав Петков завършиха по отличен начин пробния си период в Нотингам, съобщават от Спартак 1919. Теодор Георгиев отбеляза 2 гола и направи 2 асистенции като едната от тях бе за Станислав Петков. Съперник на Форест бе сборен отбор от подбрани играчи от Австралия, които не успяха да отговорят на стандарта на Форест и загубиха.

Първото попадение на Теодор падна през първата част, когато с мощен удар извън наказателното поле порази вратата на австралийците. Малко след това пусна пас, с който разряза отбраната на съперника и изведе свой съотборник сам срещу вратаря, който не сбърка.
През втората част Станислав се включи в игра и не след дълго също се поздрави с гол, а асистенция за попадението му направи съотборникът му в "Спартак 1919" - Теодор Георгиев.
Станислав бе отлично изведен и с едно докосване насочи неспасяемо топката в долния ляв ъгъл на вратата. Минути преди края Теодор направи трик с който събра аплодисментите на зрителите, а с триковото си отиграване изведе свой играч в предни позиции. В същата атака Теодор се озова в наказателното поле, с лекота прехвърли защитник на съперника и с прецизен удар прехвърли вратаря, бележейки в далечния ъгъл.

Двамата българи са отлично приети от своите съотборници, като "гладиаторите" заслужиха уважението си със силното представяне през седмицата.

Двамата летят обратно за България утре, заедно с директора на школата, Радостин Александров и ще се присъединят към отбора си за мача от Елитната Група до 15г. срещу СептемвриСнимка на Деня

Щрихи от Плевен