Вл. Николов и Ралица Добрева: Отборът на ГЕРБ в Европа и у нас – гарант за икономически и социален растеж

Владислав Николов и Рaлица Добрева:

"Добри пътища, привличане на инвестиции, добър бизнес, повече работни места, конкурентно заплащане. Това не е пожелание, а факт. Искаме нещата да се случват тук и веднага, но последователните усилия на кабинета Борисов и евродепутатите ни от ГЕРБ – ЕНП са гаранция за успешен и траен резултат”, каза в с. Садовец народният представител от ГЕРБ Владислав Николов. Той и депутатът Ралица Добрева призоваха хората за бъдат активни в на евроизборите тази неделя.

"За периода от членството на България в ЕС до 2018 г. в сектор земеделие са усвоени евросубсидии в размер на 1,5 млрд. лева. Това направи развитието и модернизацията на сектора възможно, а знаете, че за нашия регион този отрасъл е от изключително значение.”, каза народният представител от ГЕРБ Ралица Добрева.

Европейският съюз е най-доброто място за реализация на бизнес начинания. Все по-често младите хора виждат възможност за успешна професионална кариера тук, в България. А сред кандидатите за европейските избори няма по-сигурен гарант, че за случването на добри неща в страната от екипа на ГЕРБ, категорични бяха народните представители от ГЕРБ Ралица Добрева и Владислав Николов.