Учител от НУИ "Панайот Пипков" към Слави Трифонов: Вие прославихте нашето училище

Николай Михайлов подкрепи Сашко Колев в проекта "Нова звезда"

Днес е най-светлият книжовен празник за нас, българите - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост. Затова и задачата в проекта "Нова звезда" тази седмица е свързана с този празник.

Снощи бяха представени първите шест изпълнения от задачата "Любимата песен на моя клас", а гости в студиото на "Шоуто на Слави" бяха учителите на децата.

Плевенчанинът Александър Колев представи песента "Бягство" на "Авеню", а за да го подкрепи в студиото беше неговият учител от НУИ "Панайот Пипков" Николай Михайлов.

"Това, което мога да каже, е, че вие съвсем целенасочено прославихте нашето училище и благодарение на вас то се чу на много места. Сигурен съм, че много ученици, преподаватели и родители са щастливи с това", отговори Ники Михайлов на въпроса на Слави "какво се чува за него, Годжи и Евгени Димитров", които са възпитаници на училището.

Николай Михайлов похвали своя възпитаник Александър Колев и отчете, че участието в шоуто му е донесло много вдъхновение, което се усеща както в неговия клас, така и в училището.