За втора поредна година: Лятно баскетболно училище организира Александър Дяковски

Заниманията в школата са открити за всички деца на Плевен от 5-годишни до VIII клас

Старши треньорът на баскетболен клуб Спартак Александър Дяковски организира за втора поредна година "Лятно баскетболно училище". То ще се проведе от 1 юни до 1 септември. Това съобщи Дяковски в социалната мрежа Фейсбук.

"Обичам лятото. В детските ми спомени това е най-щастливото време. Слънце, смях, прах, игри. Както знаят повечето от вас, през миналата година стартирах "Лятно баскетболно училище". Идеята, на което е да запали възможно най-голям брой деца към спорта и в частност баскетбола - най-великата игра, измислена от реален човек. Спорт, създаден и призван да обединява хората. Успехът на “училището” през миналото лято ми дава самочувствието и увереността да продължа с тази идея и през лятото на 2019-та. Затова сега искам да обявя старта на "Лятно баскетболно училище 2019"", сподели Александър Дяковски.

Заниманията в школата са открити за всички деца на Плевен от 5-годишни до VIII клас. Теще се провеждат на баскетболното игрище в IX квартал. При лошо време ще бъде обявявана предварително и зала. 

Първата тренировка ще се състои на 2 юни, неделя, в 10:00 часа! Можете да се свържете лично с Александър Дяковски на телефон ‭088 8511166‬ и да запишете вашето дете!