Слави Трифонов и Сашко Колев поздравиха любим учител от НУИ "Панайот Пипков" (Видео)

В задачата "Песен от годината, в която си роден“ Сашко изпълни "You’re Beautiful"

В задачата "Песен от годината, в която си роден" от същинската надпревара в проекта "Нова звезда" се представиха първите шестима участници, сред които и плевенчанинът Александър Колев.

Възпитаникът на Музикалното училище избра да се представи с "You’re Beautiful" на Джеймс Блънт, като не пропусна да поздрави и своята госпожа Ценка Горалова.

"Тя е мой толкова важен приятел. Радвам се, че я познаваш. Тя е много важен за мен човек", отбеляза Слави Трифонов, който се присъедини към поздрава. "Скъпа Ценке, аз и Александър те поздравяваме с любов, с благодарност - да си жива и здрава!", обърна се към нея шоуменът, а Сашко добави: "Обичам ви, госпожо! Адмирации за вас!".

В тази задача с коментари и мнения помагаше Борис Солтарийски. Той похвали Сашко за изпълнението му и отбеляза, че винаги, когато представя песен, я интерпретира по свой начин и не имитира.

"Аз го харесвам, защото мисля, че е шоумен. Той прави парчетата с неговото си лично присъствие да изглеждат много негови", добави Слави.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен