F.O. и плевенчанката Преслава Пеева с нова песен и дебютен албум (Видео)

Историята на албума започва през 2015 година, когато е сватбата им

Хитовото музикално дуо F.O. и Peeva, познати като семейство Митеви изненадаха в деня на своята годишнина меломаните с новото си общо парче, озаглавено "Поглед". Този път, за радост на всички техни почитатели, изненадите са не една, а цели две. На пазара излиза и дългоочакваният им дебютен албум "Митеви", съобщава signal.bg.

Историята на албума започва през 2015 година, когато е сватбата на Михаил Митев (F.O.) и Преслава Митева (Peeva). Като подарък за своите гости те подготвят албум от 5 песни, една от които е песента, покорила сърцата на стотици фенове „Личната“. Тя е написана за техния сватбен танц седмица преди щастливото събитие. От този момент изпълнителите започват да правят общи песни, които сега обединяват в албума "Митеви".

„Сватбата ни беше през 2015 година и се радваме, че вече имаме възможността да представим албума “Митеви”. Усетихме силен порив да го направим заради двете ни най-лични събития – появата на децата ни Мишел и Радимир“, споделят F.O. и Peeva.

Песента „Поглед“ е тринайста поред съвместна песен на F.O. и Peeva. Парчето е по музика на SnowMusic, а видеото е заснето от One More Frame в Авиомузей Бургас. Другите песни, включени в албума са „Квартала“, „Помниш ли“, „Пак ще е същото“, „Аз си знам“, „Ако греша“, „Непосредствено близо“, „Не съвсем“, „Личната“, „Морякът“, „Модел за подражание“, „Може би“ и „Банички“.

След дебютния албум "Митеви", предстои и появата на втория самостоятелен албум на рапъра F.O., озаглавен „До Ре Ми ФО“.

Зад музикалното дуо F.O. и Peeva се крият сем. Митеви – Михаил Митев и Преслава Митева. Рапърът Михаил Митев, по известен още като F.O., e български рап изпълнител, композитор, текстописец и музикален продуцент.

Преслава Митева, позната като Peeva, е възпитаничка на плевенското музикално училище. Завършила е оперно пеене, а с участието си в първия сезон на "X Factor" става известна на голяма част от зрителите.

Peeva и F.O. се запознават именно в студиото на "Занималнята" – продуцентската компания на рап изпълнителя. Споделят, че и двамата са изключително еднакви, като в началото постоянно спорили за нещо. Освен на музикалната сцена, изпълнителите са дует и в живота, откъдето идва и името сем. Митеви. Имат дъщеря на две годинки, която носи името Мишел и син на 9 месеца, който се казва Радимир.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"