Магията на Цирк "Балкански" завладя Плевен (Снимки)

В програмата са включени големите атракциони "Летящия лазер” и "Колелото на смъртта"

Магията на Академичен цирк "Балкански" завладя Плевен още с първите си представления. Както вече знаете, градът на Панорамата е сред спирките в Игрален сезон 2019, който минава под надслов "Калдейдоскоп". До 16 юни циркът представя по два спектакъла на ден от 17:00 и 20:00 часа /неделя от 11:00 и от 16:30 часа/.

Още в първия ден стотици малки и големи плевенчани избраха да съпреживеят магията и получиха незабравими мигове, защото имаха възможността да се насладят на изключителна програма от най-висoко ниво, която им донесе много емоции.

Спектакълът на Академичен цирк "Балкански" наистина е неповторим и трябва да се изживее. Ще се насладите на уникални номера, представени от артисти от България, Италия, Беларус, Колумбия, Полша и Украйна. Големите атракциони са "Летящия лазер" и "Колелото на смъртта", изпълнявани от носителите на "Сребърен клоун" от Световния цирков фестивал в Монте Карло и на "Икар" за цирково изкуство на Съюза на артистите в България Велизара и Николай Балкански /с два рекорда Гинес/, а екстремния номер "Глобусът на смъртта" се изпълнява от любимите мотоциклетисти от далечна Колумбия – Хел Райдърс. В шоуто със свой дебютен номер участва и удостоената с Почетния знак на Министерството на културата "Златен век" – еквилибристката Кристина Костова. За веселото настроение на деца от всички възрасти се грижи най-добрия клоун без грим от Полша РиКО".

Може да закупите билети за спектаклите на Цирк "Балкански" в Плевен на място от касата пред цирка. Тя работи всеки ден от 10:00 до 20:30 ч. Билети може да закупите и онлайн от сайта www.circus-balkanski.eu