Играч на Спартак 1919 (Плевен) избран за най-добър нападател в страната при 15-годишните!

Церемонията по награждаването се проведе днес на базата на Националния отбор по футбол в Бояна

Красимир Тодоров бе избран за най-добър напатадел от треньорите на всички клубове в страната, взели участие в Елитната Група на България до 15 г. Церемонията по награждаването се проведе днес на базата на Националния отбор по футбол в Бояна, съобщиха от плевенския клуб.

Красимир отбеляза 27 гола през сезона (17 през пролетта) и бе близо до това да получи и голмайсторския приз, който получи Никола Илиев от "Ботев" (Пловдив).

Десятката на "гладиаторите" бе постоянен в изявите си във всички мачове и с това спечели уважението и признанието на треньорите от другите клубове.

"Благодаря на всички треньори за оценката и гласуването. Благодаря на треньора ми Радостин Александров, за всички уроци и часове прекарани на и извън терена, правейки ме по-добър и като играч и като човек. На него дължа най-много от развитието си. Благодаря и на другите треньори, които имат роля в моето изграждане. Признателен съм и на съотборниците ми за това, че благодарение на тях израстваме заедно всеки ден. Всички играчи с които съм играл са помогнали и помагат за моето развитие.  Благодаря и на президента на ФК "Спартак 1919", Мирослав Иванов, за отношението му към мен и съотборниците ми - той се грижи за всички играчи в школата да се чувстваме добре и да не ни липсва нищо в клуба. Най-вече искам да благодаря на моите родители, които ме подкрепят всеки ден по пътя по който съм поел и винаги са насреща за мен. Тази награда е за тях." - така изрази своите благодарности Красимир Тодоров

"Красимир е специален играч. Неговите качества и безспорен талант са подплатени с отлично възпитание и характер, които правят така, че той да може да развива максимално своя потенциал. Безспорно е един от най-изявените таланти в страната и това, че колегите от другите клубове са го оценили най-високо от всички също е огромно признание. В набор 2004 в страната има страхотни играчи, особено в офанзивен план. Наградата е признание и за всички негови съотборници и за клуба, че прави така, че неговото развитие да продължава да върви нагоре. Ние ще направим всичко възможно това момче да продължи да развива и да получи възможността която заслужава." - коментира Радостин Александров.