Георги Стоянов представя книгата "Останете живи" в "Ники Кънчев Шоу" по Дарик радио

Изданието, насочено срещу войната по пътищата, вече стана част от библиотеките на редица български училища

Книгата "Останете живи" ще бъде представена в предаването "Ники Кънчев Шоу" по Дарик радио. За подробностите около създаването на изданието, насочено срещу войната по пътищата, утре след 15,30 часа ще разговарят авторът от Плевен Георги Стоянов и популярния тв и радио водещ Ники Кънчев. 

Книгата вече стана част от библиотеките на десетки училища, като представяния имаше в Плевен, Долна Митрополия, Тръстеник, Велико Търново, Стара Загора, Царево, Приморско, Варна. На 27 юни ще бъде презентирана и в СУ "Георги Измирлиев" - най-голямото училище на територията на Горна Оряховица, като инициативата е съвместна с местната управа

Стряскаща статистика, много болка и призив за отговорност и мисъл за живота на другите – така накратко може да се опише книгата. Озаглавена "Останете живи", тя ще ви срещне очи в очи с малка част от хаоса, който цари по пътищата в България и ще ви запознае с 14 изповеди на участници в пътни инциденти, свидетели на катастрофи, полицаи, близки и приятели на загинали и ранени. Част от тях разказват за грешките, които са допуснали, други – за болката и страданиетo. Изданието включва още – пълна статистика за загиналите и ранените при ПТП в България от 1951 г. насам, както и правила за действие при катастрофи и други важни препоръки в случай, че попаднете в пътен инцидент.

Книга за променените човешки съдби. Книга срещу катастрофите и безразсъдното шофиране. Книга за всички настоящи и бъдещи шофьори. Така я определят мнозина, които вече са я прочели. 

Всичко за книгата и кампанията по представянето й може да следите на фейсбук страницата Останете живи.