Къща, апартамент и магазин горяха в Плевен

Няма пострадали

На 28 юни в 16:31 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в къща в Плевен ул.„Ниш”. Причина за инцидента е късо съединение в ел. удължител. Опушени са 10 кв.м стени и са унищожени два метра удължител. Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Плевен.

На 29 юни екип на РСПБЗН-Плевен погаси пожар в отпадъци в град Плевен, ж.к.„Сторгозия” и оказа техническа помощ – сваляне на дамска чанта от покрив в Плевен на улица „Цар Симеон”.

На 30 юни в 01:27 часа в РСПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в апартамент в град  Плевен на улица „Гренадирска”. Унищожени са подова настилка (балатум) – 2 кв.м. и е повредена  метална решетка.  Пострадали няма. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН - Плевен.

На 30 юни непочистена ширма на скара в магазин в Плевен на площад „Македония” предизвика пожар. Сигнал за инцидента е постъпил в 12:11 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен. Незабавно са отреагирали служители на РСПБЗН - Плевен с един автомобил. Пожарът е погасен от персонала преди пристигане на екипа на РСПБЗН. Опушени са стени 15 кв.м. и са унищожени част от ел.инсталация на скара и хладилни витрини. Пострадали няма.