Слави Трифонов прави ново шоу!

Според слуховете новият проект ще е в ефира на Нова тв

Близо два месеца след като обяви, че спира своето шоу, Слави Трифонов най-после призна, макар и не директно, че няма никакво намерение да се отказва от телевизионните изяви, съобщава в. "Уикенд". Популярният плевенчанин приключва с bTV в края на юли, но ще бъде на екран отново от есента, като новият му проект най-вероятно ще стартира през септември.

Шоуменът уж пази в дълбока тайна намеренията си за своето бъдеще след финала на предаването, в което изкара 19 години, но в понеделник повдигна завесата по време на актьорската вечер. По всичко личи, че Слави Трифонов и хората му се готвят не толкова за политически проект, както много наблюдатели подозират, колкото за ново шоу. Това стана ясно в уж непланиран диалог на водещия с актьора Краси Радков. За всеки запознат с трудовите навици в екипа на Дългия е ясно, че пред камерите там не става нищо непланирано – всичко тече по сценарий, дори и най-невинните на пръв поглед шегички между шефа и неговите подчинени.

От въпросния диалог, издържан в стил: "Какво правя аз от 1 септември, шефе?“, Слави отвърна: "На теб пък кой ти каза, че ще е точно от 1 септември?“ – стана ясно, че шоуто ще продължи да съществува, само че в друг ефир и с леко променена форма. Дългия обеща да даде повече информация по темата, когато му дойде времето, вероятно имайки предвид, че му остават още няколко предавания до 31 юли.

Най-упоритият слух, който се върти в общественото пространство, е, че Слави Трифонов се договаря с братя Домусчиеви, собственици на Нова тв.