Спартак 1919 (Плевен) U17 започна подготовка за новия сезон

Под проливен дъжд се проведе част от заниманието, което не развали настроението и качеството на тренировката

И Спартак 1919 (Плевен) U17 започна подготовка за новия сезон. Под проливен дъжд се проведе част от заниманието, което не развали настроението и качеството на тренировката.

Николай Христов изведе и вратарите за първо занимание - там отборът се подсилва с ново попълнение - Жулиен Вълков от "Берое".

Новопривлечени са още плевенчанинът Християн Петков, който се завръща от столичния "Септември", Кристиян Георгиев от "ЦСКА-София", Даниел Тодоров от "Берое" и Асен Медведев от "Чавдар" (Етрополе).

В подготовката на U17 са включени 2 турнира в Румъния, като разходите за единия са изцяло поети от клуба и организаторите. Първият турнир е в края на другата седмица - от 24 до 28 юли в Брашов, а седмица по-късно от 1-ви до 4-ти август, отново в Брашов, 17-ките ще пътуват със състава U15.

Отборът на U17 се готви за участие в Областното първенство и поради липса на участие в Елитната Група на България до 17 години, юношите на "Спартак 1919" ще компенсират с участия зад граница и контроли с по-сериозни съперници.