Стефан Данчев: Благодарим на всички изпълнители, че приеха поканата ни за концерта в зала "Балканстрой"!

На 15 септември за плевенчани ще пеят СкандаУ, RDMK, Дичо, F.O & Peeva, DMS Pleven

Kaкто вече писахме, грандиозен концерт в зала "Балканстрой" подготвя организаторската фирма PLEVEN LIVE. Събитието ще се състои навръх 15 септември, като в него ще участват СкандаУ, RDMK (Руди, Дули, Муден и Кукушев), Дичо, F.O & Peeva, DMS Pleven!

Популярните изпълнители ще зарадват почитателите си в града на Панорамата с най-емблематичните си хитове и обещават много добро настроение и позитивни емоции.

"За нас с Дули Дулев и Ивайло Иванов е огромен кеф, че успяхме да го организираме! Благодарим на всички изпълнители, че приеха поканата ни! Аз лично благодаря на всички за възможността да се кача на сцената. За мен това значи много! Благодарим и на БК Спартак Плевен за съдействието! Остана по-важната част – да заповядате да го преживеем заедно и ако успеем да запалим искрата, да не е последното за града ни!", сподели един от организаторите на събитието Стефан Данчев - Стефeто.

Билети за концерта може да намерите в мрежата на Ивентим /OMV Pleven, Технополис и Централна поща/. Лицата под 18 годишна възраст трябва да с придружител, отбелязват организаторите.