"Тутурутка“ и Анелия сред акцентите на Панаирните дни в Кнежа - вижте пълната програма!

Подготвени са поредица от спортни мероприятия и концертни прояви

Стана ясна програмата за Панаирни дни Кнежа 2019, които ще се проведат в периода 23-25 август! Подготвени са поредица от спортни мероприятия и концертни прояви.

Събитията ще започнат седмица по-рано с провеждането на Традиционен шампионат по мотокрос Кнежа 2019.  В периода 17-23 август любителите на футбола ще се насладят на Летен футболен турнир на малки врати.  От 19-ти до 21-ви август Община Кнежа организира турнири по белот, джаги и билярд. 

Спортните събития ще продължат и през седмицата след Панаирните дни. От 30-ти август до 01-ви септември Община Кнежа и ЛРД "Кнежа-2000" организират Трети регионален турнир по ловна стрелба за купа "Кнежа", а на 31-ви август в Конна база гр. Кнежа ще се проведе и Традиционен турнир по прескачане на препятствия.

На 23-ти август (петък) на площад "Пенчо Янкулов" ще имате възможността да видите на живо изпълненията на вокалните и танцови състави при НЧ "Борба-1896" и фолк-изпълнителите Ванеса и Денис ТеофиковВ

Специални гости в събота (24.08.2019 г.) ще бъдат легендите от Тутурутка, които ще представят емблематични и невиждани скечове и песни, стенд-ъп комеди и анимация с публиката!

За финал, голямата звезда в поп-фолка - Анелия ще изнесе концерт с най-големите си хитове, специално за всички нейни фенове!