Друг плевенчанин сменя Слави Трифонов в ефира на bTV

Телевизията вече има договор с Магърдич Халваджиян за ново вечерно шоу

Слави Трифонов остава без заместник в ефира на Би Ти Ви до пролетта. Телевизията вече има договор с Магърдич Халваджиян (който също е родом от Плевен) за ново вечерно шоу, но се оказало невъзможно да го подготвят до септември. Затова дали отсрочка от няколко месеца, така че предаването ще тръгне през пролетния сезон. Дотогава дупката ще пълнят Любо Нейков и "Комиците", съобщава "Уикенд". 

По първоначален план новото вечерно шоу на Би Ти Ви трябваше да стартира на 16 септември, когато в ефир се завръщат всички предавания, излезли във ваканция за лятото. Екипът бил събран още преди месец, но от темповете му на работа станало ясно, че няма как да е готов в срок с декорите, скечове и пълните сценарии за първите издания, които са най-важни. Особено проблемно било оформлението на студиото. Продуцентът Маги Халваджиян, както и ръководството на Би Ти Ви, държали изключително много на външния вид на студиото, но тъй като предаването щяло да е авторско, нямало как да се използват готови идеи, а щяло да се залага на съвсем нови декори, които тепърва ще се измислят. 

Изискването било да нямат нищо общо със студиото на "Шоуто на Слави", нито с някое от предаванията, които Маги Халваджиян вече е правил. След като концепцията бъде изяснена, пък трябвало време и за изработването на декорите, а до септември остава по-малко от месец. „Времето няма да стигне!”, отсякъл Халваджиян, който залагал изключително много на новото шоу и категорично отказал да го претупва. От Би Ти Ви първоначално се опитали да спорят с него, но после преценили, че е по-добре да отложат старта, отколкото да се издънят. Именно затова в крайна сметка се съгласила да дадат отсрочка до пролетния тв сезон – края на февруари или началото на март. 

Това, което от сега се знае със сигурност за новото предаване, е че няма да го води Димитър Рачков, тъй като от Би Ти Ви не искат да залагат на толкова обвързано с конкурентите от Нова тв лице. Като най-подходящ за позицията поне засега се спряга Ненчо Балабанов. Младият актьор вече заяви пред "Уикенд", че не би отказал предложение да води предаване на мястото Слави Трифонов. Дали обаче новото шоу ще бъде "Шоуто на Ненчо", все още не е напълно сигурно. За мястото се пробват и други кандидати и едва преди старта ще бъде ясно точно кой ще го заеме. Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"