Мирослав Петров: Очаквам сериозна мобилизация на ГЕРБ за местните избори през октомври

Проведе се събрание на местната партийна структура в плевенското село Беглеж

„ГЕРБ е силна и консолидирана партия с единни и мотивирани структури на територията на област Плевен. Затова очаквам от всички вас сериозна мобилизация за предстоящите местни избори.”, каза областният координатор на партията Мирослав Петров на събрание на местната партийна структура в плевенското село Беглеж. В изказването си той подчерта, че положителните резултати от управленските мандати на кметове на ГЕРБ на територията на Област Плевен са видими и за да намерят своето бъдещо развитие, трябва да получат подкрепа на местните избори през октомври.

На срещата, на която присъства и кмета на Беглеж Георги Данов, бяха поставени редица въпроси, свързани с пътната инфраструктура, електроснабдяването и възможностите за стимулиране на младите хора да бъдат по-активни в обществения и политическия живот. Областният координатор Мирослав Петров се ангажира да съдейства за провеждането на работна среща между ЧЕЗ и кмета Данов за решаване на поставените въпроси с електроснабдsването в населeното място във възможно най-кратки срокове.

Петров насърчи младежите да кандидатстват за участие в политическите академии, с които ГЕРБ инвестира в бъдещето на младите хора и посочи, че ще настоява за по-активна работа на структурите на жени, младежи, предприемачи и старейшини на областно ниво, за да бъдат включени възможно най-широк кръг хора в партийния живот на местно и областно ниво.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен