Красимир Бислимов след четирите загуби: Случват се точно тези неща, когато няма финансова стабилност

Продължава да няма яснота кога Спартак ще се завърне на стадиона в Плевен

"Стана равностоен мач, разделихме си по едно полувреме. Първото беше за Локомотив, второто - наше. Имахме две ситуации през първата част, но ние искахме да играем точно така, на контратака. Лошото е, че допуснахме лесен гол в продължението на първото полувреме, иначе можеше нещата да се развият по друг начин. Получи се здрав мач за нашите стандарти", коментира наставникът на Спартак Красимир Бислимов пред Спортал ТВ след загубата от Локомотив (София), която е четвърта за отбора от началото на сезона.

"Иска се време по-младите футболисти да се адаптират към втория ешелон, защото ние в процеса на подготовката, поради липсата на финансова стабилност не можахме да направим селекция, с която да надградим и подсилим отбора. Щом не можеш да направиш добра селекция, трябва да работиш с това, което разполагаш. Но се иска време и търпение, за да влязат в час тези момчета", допълни Бислимов. "При нас селекцията е отворен процес. Трябва да вземем поне трима-четирима футболисти, по-класни играчи, за да се вдигне нивото на отбора. Надявам се да се случат нещата", каза още Бислимов, допълвайки, че до този момент програмата на тима е била изключително тежка, защото са играли с всички отбори, които са фаворити за влизане в Първа лига. "Нормални работи, които трябва да се преоболедуват. Няма начин. Когато няма финансова стабилност, се случват точно тези неща", отбеляза Бислимов.

"Не е приятно да домакинстваме в Ловеч. Ние сме постоянно гости все едно. Вместо да имаме подкрепата на 3-4000 човека, отивайки в Ловеч, имаме подкрепата на 200-300... За жалост чакаме. Дано да оправят стадиона, дано вземе лиценз и да се завърнем в Плевен", коментира Бислимов и въпроса със стадион "Плевен".