Христо Стоичков изпя вечния хит на Емил Димитров "Моя страна, моя България"

Пригласяха му Тити Папазов и Тончо Токмакчиев

Христо Стоичков изпя вечния хит на Емил Димитров "Моя страна, моя България". Камата разчувства всички с изпълнението си по време на сватбата на малката щерка на Наско Сираков и Илиана Раева - Виолета. Пригласяха му Тити Папазов и Тончо Токмакчиев, съобщава "Блиц Спорт".

За пищното събитие в резиденция "Бояна" ще се говори още дълго. На сватбата на Виолета и футболиста Георги Коруджиев присъстваха стотици гости, включително много ВИП персони. Стоичков беше със съпругата си Марияна, а с изпълнението си на "Моя стана, моя България" заслужи бурните овации на присъстващите, които пяха заедно с него. 

Уникалното видео беше разпространено от Илиана Раева във "Фейсбук". 

"Споделям ви един клип от сватбата на дъщеря ми Виолета и сина ми Георги Коруджиев. Една от изненадите на сватбата беше гостите да пеят песни, чиито имена са залепени под масата на мястото, на което седят. На неповторимия Ицо Стоичков и ослепителната му съпруга Марияна се падна “Моя страна, моя България”! Разбира се, много от гостите не издържаха и станаха да пеят с него. Беше уникално усещане", разказа Раева.

"Песента на великия Емил Димитров “Моя страна, моя България” е най-подходяща за моментното ми прекрасно състояние, че вече съм си у дома, в България", добави президентът на родната федерация по художествена гимнастика.

Видео може да видите ТУК