Телевизионерът Костадин Филипов представя дебютната си стихосбирка в Плевен

Редактор на книгата е знаменитата поетеса Маргарита Петкова

Днес от 17,30 часа в Арт-залата на РБ "Хр.Смирненски" - гр.Плевен ще бъде представена дебютната стихосбирка на Костадин Филипов "На дъх от лятото", която съдържа 48 лирически откровения. Редактор на книгата е знаменитата поетеса Маргарита Петкова.

Познатият от екрана водещ ще дебютира пред плевенчани в едно ново и различно амплоа. Те ще могат да се запознаят с неговата поетична същност.

Костадин Филипов е български журналист и телевизионен водещ, отдаден на професията си повече от четвърт век. Започва кариерата си още на 13-годишна възраст в радио “ЧЛК” – Велинград. Паралелно със следването си в ПУ “П. Хилендарски”, специалност Българска филология”, работи като новинар и автор на всекидневни актуални и музикални предавания в Обединени радиостанции “Канал Ком”. Телевизионната му кариера започва в ТВ “Евроком Пловдив” като репортер и водещ на новини. След това е водещ и редактор на централната новинарска емисия и “Темата на Нова” в Нова телевизия. Професионалният му път минава през ТВ7, където е водещ на новини и предаването “Дневен ред”. В BTV е редактор на риалити формата “Фермата” и на предаването “Преди обед”.