Страховита катастрофа с плевенска кола, човек изгоря жив след взрив на газова бутилка

Крими

05-10-2019, 12:05

Снимка:

МЗ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевенска кола предизвика катастрофа край морето

Според свидетели на катастрофата минаващи спрели и успели да извадят жена и две деца от плевенската кола

Страховита катастрофа е станала снощи край Враца. Човек е загинал, след като газова бутилка на кола се взривила при челен удар между два леки автомобила.

По данни от ОД на МВР, тежкият пътен инцидент е станал към 19.10 часа, когато са се сблъскали „Сеат“, собственост на 25-годишния оряховчанин Хр.М. и „Опел Зефира“, управляван от Ц.Ц., на 38 години от плевенското село Реселец.

При челния удар, който е станал малко след разклона за село Чирен, двата автомобила се запалват. „Сеат“-ът изгаря напълно, а „Опел“-ът е леко обгорял. От полицията уточняват, че при ПТП-то на място е загинал пътник в „Сеат“-а, чиято самоличност все още не е установена. Водачът на колата пък се издирва от органите на реда, тъй като след инцидента е избягал от местопроизшествието, предае местното издание "Конкурент".

Ранен е и водачът на немската кола – той е настанен с контузни и порезни рани в хирургичното отделение на врачанската болница.

От полицията допълват, че вероятната причина за тежкия пътен инцидент е навлизане в насрещното платно на „Сеат“-а. По случая е образувано досъдебно производство.