Плевен посреща "Нема такъв живот" - стендъп комедия с Шкумбата и "Нема К'во"

Забавното шоу ще се състои на 22 октомври от 19.00 часа в Читалище "Съгласие"

Pineapple Booking и читалище "Съгласие" представят: "Нема такъв живот" - стендъп комедия с Шкумбата и "Нема К'во". Забавното шоу ще се състои на 22 октомври от 19.00 часа в Читалище "Съгласие". 

Изисква се много любов към балканската култура, за да можеш да я осмееш в същината й. Е, балканецо, готов ли си да се посмееш на себе си, на неволите в твоя живот и този на приятелите ти? Ако си готов, си добре дошъл на шоуто на Шкумбата и "Нема К‘во" – "Нема такъв живот".

Ако Димитър Туджаров - Шкумбата няма нужда от представяне, то за "Нема К‘во" можем да кажем, че са една удивителна колаборация от стендъп комедия и илюзия, а това съчетание има силата на боб със зеле. Да, точно така, ако дойдеш рискуваш корема да те заболи, само че от смях. Финалистът от формата "Претендента" на "Шоуто на Слави" – Георги Николов – Жорони, ще ти каже неща от живота на младия жених и пресен татко, такива, каквито не си вярвал, че може да си позволи на сцена.

Калин Кирилов – финалист от първото българско риалити за актьори "Star Machine" ще те сблъска с „Източната култура“ сиреч културата „у Перник“, така както само един местен кореняк може. Венсан – финалист от "България търси талант" ще добави онази нотка романтика в хумора, съчетана с илюзия, която освен да ви разсмее, ще върне магията, която всички таим в себе си. Да!

Пет години "Нема Кво" пълнят клубовете в страната, а сега заедно с Шкумбата за първи път в Плевен ще опитат да напълнят сцената на Читалище "Съгласие“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен