Единственият път за възраждане на Плевен е тясна комуникация между държавна и общинска администрация

Мирослав Петров се срещна с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов

Мирослав Петров се срещна с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на неговата инспекция на участъка от газопровода „Балкански поток“, който ще се строи в региона на Плевен.

"Днес за пореден път стана ясно, че нашата община не е готова да посрещне магистралата, големите инфраструктурни и енергийни проекти, които ще се реализират в областта. А именно те ще донесат нови инвестиции в Плевен, повишение на доходите, жизнения стандарт и покупателната способност", сподели Петров на профила си във Фейсбук.

"Премиерът Борисов сподели нашата критика за състоянието на спортната инфраструктура в Плевен и факта, че 2 милиона от парите на данъкоплатците към днешна дата са отишли на вятъра. За съжаление многофункционалната спортна зала „Арена Плевен“ не съществува, средствата са потънали и нищо не е направено", отбелязва кандидатът на ГЕРБ. 

"Министър-председателят потвърди и друга наша теза – правителството прави много за Плевен, отпускат се пари за магистрала, за други съоръжения, но няма кой да спечели проектите", посочва още Петров.

"Премиерът Борисов пое ангажимент в най-кратки срокове, след като ГЕРБ спечели изборите в Плевен, да помогне на местната власт относно най-важните програми и проекти, които предстоят пред нашата община", допълва той.

"Много работа и тясна комуникация между държавата и общинската администрация – това е единственият път за възраждане на Плевен.", обобщава Мирослав Петров.