Телевизията на Слави 7/8 TV стартира на 4 ноември (Видео)

Шоуменът даде интервю на сценариста Тошко Йорданов във Фейсбук

7/8 TV стартира на 4 ноември в 19 ч. с петчасова програма всяка вечер, обяви Слави Трифонов в интервю за сценариста Тошко Йорданов във Фейсбук.

Не може да има "Шоуто на Слави Трифонов", защото то 19 години принадлежеше на нашата компания "7/8" и собственика на bTV. Ще има обаче "Вечерното шоу на Слави", обясни шоуменът.

Преди дни стана ясно, че той е придобил старозагорската телевизия, която отскоро има и национален лиценз. Фирмата, която оперира зад телевизия „Стара Загора”, е „Статис” АД.

"Нашата телевизия е подарък за нашите зрители, ние не искаме пари. Начинът, по който телевизията ще се издържа, е чрез реклами", каза още Слави Трифонов.

Телевизията на Слави ще се разпространява по кабел и по сателит – кабелни оператори, мобилни оператори и Булсатком. Ще бъде на 78-и канал във всички оператори, освен в Булсатком, където няма такъв и ще е на 780-и канал.

Да стартираш една телевизия не е като да стартираш готвенето на вечерята, има един куп административни и технически въпроси, обясни Трифонов.

"Мога да кажа каква ще бъде програмата на телевизията по часове, но смятам, че когато човек си поръча вкусно ястие, не държи да знае какво има в него, колко сол е сложена, а да се наслаждава на вкуса. Аз предпочитам да не разказвам, а да показвам", каза още Трифонов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен