Д-р Костадинов: Нови автобуси за учениците в Червен бряг!

Д-р Костадинов сподели на Дамянова, че образованието е негов основен приоритет в управленската му програм

Кандидатът за кмет на община Червен бряг от ГЕРБ д-р Цветан Костадинов запозна председателя на Комисията по образование в парламента Милена Дамянова със своята стратегия за образованието в общината. Срещата се състоя в Народното събрание, като на нея присъства и депутатът Пламен Тачев.

Д-р Костадинов сподели на Дамянова, че образованието е негов основен приоритет в управленската му програма, защото без подготвени кадри Червен бряг няма как да се превърне в просперираща община. Затова като кмет ще подпомага отрасъла. Целта ми е училищата да станат приятно място за образование и възпитание, каза Костадинов и пое ангажимент да осигури нови автобуси за децата, така че те да имат сигурен и удобен транспорт.

Милена Дамянова изрази пълна подкрепа към програмата на Цветан Костадинов и му пожела успех на изборите.

Д-р Костадинов се срещна и с учителското съсловие в Червен бряг. Той обеща като кмет да бъде в постоянен диалог с тях, с директорите на училища и родителските организации. Учителите пък поискаха Костадинов да ги събира на всеки 3 месеца, за да разговарят на тема образование и заедно да решават проблемите в сектора. „Поемам ангажимент за такива срещи“, отвърна им кандидатът за кмет от ГЕРБ, който има особено отношение към образованието, тъй като произлиза от семейство на учители.

„Няма да позволя в моя мандат закриване на нито едно учебно заведение“, гарантира Костадинов.