ВМРО-БНД застава зад Мирослав Петров на балотажа

Това заяви областният лидер на партията и народен представител д-р Калин Поповски

От ВМРО-БНД заявиха категоричната си подкрепа на предстоящия балотаж за кмет на Плевен на кандидата на ГЕРБ Мирослав Петров. Областният лидер на партията и народен представител д-р Калин Поповски се обоснова с това, че е нужна промяна в управлението на общината и тя може да дойде от ново ръководство и нов кмет.

"Големите проекти, които бяха изпълнени в Плевен, са от времето на предходния кмет на ГЕРБ - д-р Димитър Стойков", отбеляза д-р Поповски, подчертвайки липсата на доверие между досегашното ръководство на общината и държавата.

"Ще дадем подкрепата си на Мирослав Петров за кмет на Плевен, за да има стимулиране на инвестициите и привличане на нови инвеститори, за да има нова индустриална зона и пътна свързаност с автомагистралата "Хемус", каза д-р Поповски. Според него проблемите с битовата престъпност, незаконните сметища и бездомните кучета също са на дневен ред и трябва да се работи по тях.

"Познавам Мирослав Петров като личност от 20 години и смело мога да кажа, че трябва да го подкрепим, и че това е правилният избор за кмет на Плевен. Не виждам какво може още да направи старият кметски екип. Трябва така да се работи с правителството, че да бъде от полза за развитието на града", посочи още той.