Плевенчанин сред основните претенденти за голямата награда от 200 000 лв. в "Игри на волята"

Лична драма е оформила характера на 30-годишния Юлиян Златев

Юлиян Златев от племето на Траките е един от най-силните играчи в "Игри на волята: България" и един от основните претенденти за голямата награда от 200 хиляди лева.

Оказва се, че лична драма е оформила характера на 30-годишния плевенчанин, съобщава lifeonline.bg.

Като е бил малък, родителите на Юлиян се развеждат и майката решава, че синът им ще расте по-здравословно и осигурено с баща си, отколкото с нея. Изоставен от майка си, той расте лишен от майчина нежност и обич. От години не се е чувал с нея. Баща му, който е съдов хирург и военен, бил строг и взискателен родител. С годините отношенията и с баща му доста охладнели и към днешна дата единственият член на семейството, който Юлиян обичал и страдал за липсата й била 3-годишната му сестричка от брака на татко му с друга жена.

Освен сестра му, още една дама в живота, която му топли сърцето е неговата приятелка Лилия, с която били съседи. Тя живеела на 12 етаж в блока на Юлиян, а той самият на 10-тия, така и се запознали - по съседски. 30-годишният Юлиян признава, че това е жената, която го е променила към по-добро, тъй като преди да я срещне бил негативно настроен човек, с тежък характер.