Грамота и благодарствено писмо от президента Румен Радев за СУ "Иван Вазов“ - Плевен

Държавният глава благодари на училището за подкрепата към "Българската Коледа"

Грамота и благодарствено писмо от президента Румен Радев за СУ "Иван Вазов“ - Плевен. Поводът за това е участието на школото в благотворителната инициатива "Българската Коледа", която е под патронажа на държавния глава, съобщват от училището.

"С настоящото писмо бих искал да изразя най-сърдечна благодарност за проявената от Вас съпричастност и подкрепа за осъществяване на благотворителната инициатива на Президента на Република България "Българската Коледа". С радост и признатеност споделям, че каузата породи впечатляваща подкрепа от страна на обществото в лицето на много граждани, фирми и организации. С помощта на дарители и спонсори, лекари-специалисти в областта на детското здраве, известни личности на България и медийни партньори, Кампания 208/19 успя да постигне поставената цел - подкрепа на децата с тежки забоялвания и увреждания", се посочва в писмото на Димитър Стоянов, секретар на президента Румен Радев, до директора на СУ "Иван Вазов" - Плевен Димитър Митев. 

От президентството изразяват увереност, че училището ще подкрепи и седемнадесетото издание на благородната инициатива.

"Вярвам във Вашата отзивчивост, подкрепа и по-нататъшно участие, за което предварително Ви благодаря", се посочва още в писмото.