Спартак 1919 пропусна да победи Лудогорец в Разград, плевенчани се оплакаха от абсурдно съдийство

"Орлите" вкараха 3 минути след края на редовното време

Спартак 1919 завърши 1:1 с Лудогорец в Разград. "Гладиаторите" излезнаха без лидера си в атака Красимир Тодоров и с общо 9 човека, родени през 2005 и 2006г. водеха до края на редовното време срещу съперника си.
Спартак 1919 поведе още в четвъртата минута след акция, развита от Пламен Иванов, Теодор Георгиев и Йордан Желев, като бе завършена с хладнокръвен завършващ удар, дал преднината за "гладиаторите". До края на полувремето Спартак 1919 се защитаваше.

През втората част отново Лудогорец владееше повече топката, но в редовното време не успя да отбележи. Най-чистата ситуация за Спартак 1919 през втората част дойде, когато Йордан Желев бе изведен очи в очи с противниковия страж, но съдията не даде авантаж и върна нарушение за Спартак. В 3-тата минута на продължението Лудогорец стигна до изравнителен попадение.

Цялата среща ще се запомни с абсурдното съдийство, което премина всякакъв стандарт днес, съобщават от клуба.

"Изключително съм горд със старанието на момчетата и характера им през целият мач. Това което се случи в Разград не е нормално. Призовавам колегите да качат целият мач в интернет, със звук и без да се режат моменти от него. Който има желание, да го изгледа и да коментира случилото се дали е нормално. Ние днес нямаше как да победим. Дори и след края на редовното време, изглеждаше невъзможно да победим. Проблемът у нас е, че реагираме твърде късно на всички абсурди, които се случват, затова сме поколения назад от Европа... Не сме тръгнали да печелим Купата на БФС - този трофей трябва да отиде при някой, който го цени повече от развитието на децата и повече от духа на честната игра - ние не сме този отбор., коментира Радостин Александров, директор на ДЮШ.