Ивет Горанова сред вдъхновяващите българки с най-големи постижения за изминалата година

Чаровната каратистка е номинирана в конкурса на списание "Грация" за "Жена на годината"

Както вече писахме, надеждата ни в олимпийското карате Ивет Горанова е с номинация в конкурса "Жена на годината“ на списание "Грация" в категория "Спорт". Останалите номинирани са Мирослава Минчева, Нургюл Салимова и Тайбе Юсеин.

"До момента не мисля, че бих избрала нов живот. Животът, който живея на професионален спортист ми харесва и може би бих променила само това - моментите, в които не съм се влагала "на макс", сега да го направя, да съм 100% във всяко едно нещо и да постигна всичко максимално. Не трябва да се колебаеш. Щом вземеш решение, трябва веднага да започнеш да го правиш, защото тези колебания могат да ти попречат да поемеш по пътя напред", споделя Ивет във видео визитката за наградите.

За 14-та поредна година се провеждат номинации за "Жена на годината" от списание "Грация". 40 популярни дами от света на музиката, телевизията, бизнеса, киното, спорта и културата са разпределени в 10 категории. 

Церемонията по раздаването на призовете е на 28-ми ноември, a номинираните са голям брой вдъхновяващи българки с много постижения за изминалата година и напълно заслужено сред тях попада и Ивет.

Може да подкрепите Ивет Горанова на: https://woty.graziaonline.bg/