Задава се зрелище! Деян Топалски е амбициран за победа на MTGP 33

MTGP организира своето 33-то събитие в България с участието на топ имена от световната бойна сцена

Водещата световна промотърска компания MTGP ще организира своето 33-то събитие в България с участието на топ имена от световната бойна сцена. Датата е 20.12.2019, а мястото - зала "Универсиада".

Бойната гала вечер Muay Thai Grand Prix 33 обещава изключително силно участие на български и чуждестранни Mуай Tай и Kик-бокс бойци.

Топ срещата на вечерта, която за броени часове нажежи до червено феновете на спортните клубове, ще бъде реванш между Даниел Илиев и Деян Топалски.

Припомняме, че на 8 октомври 2016 г. мачът между двамата завърши със съдийско решение в полза на Топалски, което и до днес Илиев и неговата публика оспорват. Враждата между тях излезе извън рамките на ринга и предвещава наистина зрелищен топ сблъсък на 20 декември. Тъй като двамата са върли фенове на отборите Левски и ЦСКА, се очаква и голямо присъствие на фенска маса от съперниците във вечното дерби, които ще подкрепят своите любимци.

28-годишният Даниел Илиев от клуб Savage 13 е европейски шампион на KGP, световен шампион на SFC и сребърен медалист на IFMA Мuay Тhai, припомнят колегите от mma.bg. 36-годишният плевенчанин Деян Топалски е 11 пъти републикански шампион по кикбокс, републикански шампион по бойно самбо и носител на колана на Maxfight в средна категория ММА