Деян Топалски за Даниел Илиев: Стойкаджия и позьорче, пече му се втора загуба от мен

Плевенчанинът очаква само и единствено победа на 20 декември

Както вече писахме, водещата световна промотърска компания MTGP ще организира своето 33-то събитие в България с участието на топ имена от световната бойна сцена. Датата е 20 декември, а мястото - зала "Универсиада".

Бойната гала вечер Muay Thai Grand Prix 33 обещава изключително силно участие на български и чуждестранни Mуай Tай и Kик-бокс бойци, а топ срещата на вечерта ще бъде реванш между Даниел Илиев и плевенчанина Деян Топалски. Припомняме, че на 8 октомври 2016 г. мачът между двамата завърши със съдийско решение в полза на Топалски, което и до днес Илиев и неговата публика оспорват. Враждата между тях излезе извън рамките на ринга и предвещава наистина зрелищен топ сблъсък на 20 декември. Тъй като двамата са върли фенове на отборите Левски и ЦСКА, се очаква и голямо присъствие на фенска маса от съперниците във вечното дерби, които ще подкрепят своите любимци.

"Очаквам само и единствено победа. Този път мачът ще е в 5 рунда, така че ще имам достатъчно време да приключа това позьорче", споделя Топалски пред сайта за бойни спортове ninja.bg

Подготовката на плевенчанина върви чудесно и той провежда много спаринги с едни от най-добрите кикбоксьори в страната. 

Преди няколко дни излезе интересно интервю, дадено от Даниел Илиев, в което той определя Топалски като "надменен палячо".

"Реагирах със смях. Точно този стойкаджия да ме нарече надменен е меко казано нелепо. Аз един път съм си говорил с него изобщо през живота, преди да бъде организиран първият ни сблъсък. Един ден в зала "Лонсдейл" дойде при мен и ме попита в кои дни се събираме да играем кикбокс, защото нямало с кого да прави спаринги. Естествено го поканих да се присъедини и до там. Не, че изобщо се появи де…  Това ми е единствената комуникация с него преди първия ни мач. От тогава сме се виждали 2-3 пъти, в които той се опита да го играе като мутра, за негова жалост не му „върза“ особено и ето ни днес тук! Разбирам, че има яд в него, че е загубил категорично в първия мач и сега злобее, но това няма да му помогне, тъй като му се пече втора загуба от мен. Ще го накарам да си изяде думите!", казва по този въпрос Дидо Топалски.