Имитатор на Слави Трифонов грабна 50 бона от "България търси талант" (Видео)

Андриян Асенов спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба

Големият победител на "България търси талант" е Андриян Асенов, който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева пред 1 427 200 зрители (по данни на ГАРБ). Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба, умелата имитация на Слави Трифонов, Бойко Борисов, Тодор Колев и Любен Дилов-син в "студиото" на "Късното шоу на Андриян Асенов".

Актьорът благодари на своята майка, която го подкрепя във всяко негово начинание 31 години, както и на човека, отговорен за самочувствието му на сцената – неговият преподавател и режисьор в театър – лаборатория "Алма Алтер" – Николай Георгиев. И заяви: "Аз съм актьор от ново поколение“!

"Емоцията е неописуема. Няма как да се опише това. Просто е едно вълнение, което никога няма да се забрави и ще остане завинаги в мен и във всички, които са гласували за мен. ... Аз се чувствам като победител, хората казват, че заслужавм да съм победител, но всъщност всички, които бяхме на финала сме победители!“, коментира той в "Тази сутрин".