На благотворителна вечер събират средства за абитуриенти в неравностойно положение от Плевен

През февруари НССБ ще връчи призовете за "Добродетел 2019"

На 18 февруари от 19:00 часа в зала "Силует" на хотел "Маринела" в столицата ще се проведе официална церемония за връчване на призовете за "Добродетел 2019", организирана от Националното сдружение на сираците в България. Отличията се връчват на организации, фирми и общественици, които през изминалата 2019 година са подкрепяли социални инициативи в полза на деца в неравностойно социално положение в страната организирани от Сдружението.

По време на церемонията ще се проведе и благотворителна вечеря с куверт, като събраните средства ще се използват за подпомагането на абитуриенти в неравностойно социално положение от Плевен и областта.

"През изминалите пет години с тази инициатива успяхме да подарим незабравима звездна вечер на 202 зрелостници, както и празнични тоалети за празничната абитуриентска вечер", припомня Слави Михайлов, председател на НССБ.

Всеки, който желае, може да подкрепи инициативата - за информация се свържете на email: [email protected] или чрез страницата на Сдружението във фейсбук: Национално сдружение на сираците в България.