Апартамент горя в Левски, къщи пламнаха в Асеновци и Българене

Няма пострадали хора

На 17 януари в 16:07 часа в РС ПБЗН – Левски е съобщено за пожар в къща в село Асеновци. При огледа е установено, че вероятна причина за инцидента е техническа неизправност. Огънят е унищожил 2 кв.м покривна конструкция и мебели. Опушени са стени 30 кв.м. Пострадали хора няма. В пожарогасенето са участвали служители на РС ПБЗН – Левски.

На 18 януари в 16:01 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в къща в село Българене. Причините за инцидента са в процес на установяване. Унищожени са покривна конструкция 50 кв.м., мебели и домашно имущество. Пострадали няма. Пожарът е потушен от екип на РС ПБЗН – Левски.

На 19 януари в 17:15 часа в РС ПБЗН – Левски е постъпил сигнал за пожар в апартамент в град Левски. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение от електрическо одеяло. Унищожени са мебели и са опушени стени  - 100 кв.м на жилището и 200 кв.м на стълбището. Пострадали хора няма. Пламъците са погасени от служители на местната районна служба с един автомобил.