20 години по-късно: Интересът на Сърбия към певица от Плевен не стихва (Видео)

Успехите й там все още са ненадминати от друга чужденка, а дори и днес не спира да жъне нови такива

20 години след като дебютира в Сърбия, интересът на съседите ни към плевенчанката Рени не стихва. Със серия от гостувания в техния ефир певицата завърши старата и започна новата година. Успехите й там все още са ненадминати от друга чужденка, а дори и днес не спира да жъне нови такива, съобщава signal.bg.

Първото от появяванията там бе в риалитито “ Parrovi“ в края на ноември, последвано от снимки на две песни в новогодишната програма на DMSAT TV и интервю за тяхно предаване. Покана получила и от трета телевизия, но не могла да се отзове.

Заедно с дуетната си половинка Era Ojdanic, звездата бе част и от празничното издание на “ Specijal Glamur“ по HAPPY TV, което се оказа най-гледано. А междувременно тамошните издания не спират да отразяват появата й.

С рекорден рейтинг блесна и епизода на шоуто “ Provodadzija“ с нейно участие, който бе излъчен отново в праймтайм – този път на сръбската нова година, като се наложи излъчването му няколко пъти.

За това си приключение певицата разказва: „В предаването се опитваха да ми намерят нов спътник в живота в лицето на двама емблематични сръбски изпълнители. То се излъчи на сръбската Коледа / 7-ми януари / и предизвика феноменален успех, защото по това време всички сърби са на празничната трапеза. По сръбските медии дори вече се афишираха слухове, че имам връзка с Ера Ойданич. С него бяхме неразделни по време на всичките ми визити в Сърбия. Той е и мой дуетен партньор в песента “ Мерцедес“, която е обявена за един от най-успешните сръбски хитове на всички времена.“

"Не мога да скрия факта, че макар и да се появявам рядко на сръбската сцена, отношенията между артистите са прекрасни. С много от тях поддържаме връзка и се чуваме винаги, когато има повод за това. Този път се засякох с някои техни звезди, с които не съм имала контакт от години – беше много емоционален момент. Обърнаха се към мен с думите „Легендо!“, а някои ме попитаха дали живея в „ледено блокче“, защото не съм се променила визуално“,  сподели още звездата.

Рени е родена на 29 май 1969 г. в Плевен. Живяла е със семейството си до Музикалното училище, а по-любопитното е, че пъпът й е хвърлен на покрива на учебното заведение. Малкоизвестен факт е, че Рени е работила с легендарния Емил Димитров, била е подгряваща певица на негово турне по случай 50-годишнината му.