Пожарната в действие: Отново поредица пожари в сухи треви в Плевенско

Няма пострадали хора

На 31 януари служители от РДПБЗН-Плевен са потушили запалени сухи треви в землищата на село Ясен на второстепенен път за село Дисевица, град Плевен на улица „Александър Малинов” – еврейски гробищен парк, село Крушовица, в областния град ж.к.„Дружба” и парк „Кайлъка”, село Бресте, село Брест, град Червен бряг, град Летница.

На 31 януари 2020 година екип на РСПБЗН-Червен бряг е погасил запалени сажди в комин в обитаема сграда в града в ж.к.„Победа”.

На 1 февруари 2020 година екипи на РДПБЗН-Плевен са потушили пожари в сухи треви в град Плевен на улица „Осъм”, ж.к.„Кайлъка”, землището на град Долни Дъбник, село Дисевица,  село Долни Вит,  село Биволаре,  град Тръстеник, град Долна Митрополия.

На 1 февруари 2020 година служители на УПБЗН-Долна Митрополия са погасили пламъци в пластмасов контейнер за отпадъци в града на улица „Васил Априлов”.

На 2 февруари 2020 година екипи на РДПБЗН-Плевен са потушили шест пожара в запалени сухи треви в землищата на село Николаево, село Брестовец, село Татари, село Гиген, град Плевен и град Гулянци.

На 2 февруари служители от РСПБЗН-Плевен са оказали техническа помощ – измиване на пътното платно след ПТП в областния град на кръстовището на булевард „Христо Ботев” с улица „Чаталджа”.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен