След снега: Продължава работата по ликвидирането на различни сигнали за произшествия в Плевенско

Няма данни за бедстващи или застрашени хора

През изминалото денонощие продължиха действията на екипите на РДПРБЗН - Плевен и  полицията за оказване съдействие на местните власти в областта при преодоляване на последствията от усложнената зимна обстановка.

В Оперативния център на регионалната дирекция, както и в местните пожарни служби са получени множество сигнали, предимно за паднали дървета и клони, отстраняване на опасни предмети, както и за необходимостта от захранване с ток с бензинови агрегати на различни обществени сгради. Към момента няма данни за бедстващи или застрашени хора.

На 6 февруари технически помощи са извършени в Плевен местността Кайлъка, ж.к.„Сторгозия”, ж.к.„Мара Денчева”, в центъра на село Деков, на път между село Новачене и село Любеново, път село Стежерово – град Свищов.

В 07:19 часа служители от РСПБЗН-Плевен отстраниха паднало дърво върху лек автомобил „Ауди-А4” в плевенския квартал  „Сторгозия”. При инцидентите пострадали хора няма.

В 17:20 часа служители на РСПБЗН-Плевен са подавали ток с бензинов агрегат на комплекс за социални услуги „Свети Мина” в град Пордим.

Към момента екипи на пожарните служби работят по ликвидирането на различни сигнали за произшествия в цялата област.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"