Слави Трифонов: Шоуто можеше да продължи още няколко години в ефира на Би Ти Ви

Шоуменът от Плевен с любопитно признание

За първи път, откакто напусна Би Ти Ви, Слави Трифонов си позволи да каже нещо ново по темата за раздялата с медията. Шоуменът от Плевен призна, че е имало възможност шоуто му да продължи в ефира на първата частна национална телевизия поне още няколко години.

"Шоуто може да продължи толкова, колкото издържи водещият и екипът му. Не е лесно. 19 години, всеки ден... Не го казвам като човек, който се оплаква, но това е много сериозен труд с много добър екип и с хора, които са готови, също като тебе, да жертват в някакъв аспект личното си пространство и живот, за да го правят това нещо", каза Слави в непринуден разговор със своя гост Методи Манченко по време на вечерното си шоу в 7/8 ТВ.

"Начинът, по който се управлява Би Ти Ви, смяната на собствениците... С предишните имахме хубаво разбиране, но сегашните не исках да ги ангажирам с това, което следва. Имам предвид "следва" да си свободен и да правиш един куп неща. Ако те бяха по-различни като мениджмънт, можеше да продължи още. Колко? Говорили сме си с колегите. Американците Джей Лено и Дейвид Летърман са най-дълго издържалите, по 24-25 години. Можехме още, въпреки че в България е доста по-трудно", сподели Трифонов.