Общински съвет - Плевен ще заседава следващата седмица в два поредни дни

Мисия

18-02-2020, 15:54

Снимка:

ОбС-Плевен

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Общинският съвет на Плевен заседава извънредно днес

Ще обсъждат отново проекта за бюджет на Община Плевен за 2020 година

С решение на Председателския съвет, Общински съвет - Плевен ще заседава следващата седмица в два поредни дни - на 27 и 28 февруари /четвъртък и петък/.

На заседанието на 27 февруари общинските съветници ще разгледат върнато за ново обсъждане решение за отдаване под наем на части от имоти - публична и частна общинска собственост, на територията на град Плевен за поставяне на преместваеми съоръжения - павилиони. Решението бе гласувано на сесията в края на януари. На сесията на 27-ми за обсъждане влизат и всички постъпили до момента предложения за месеца.

На заседанието на 28 февруари Общински съвет - Плевен ще обсъжда отново проекта за бюджет на Община Плевен за 2020 година. Ще бъде разгледано и предложението за изменение в решението за поемане на дългосрочен дълг под формата на кредит от „Регионален фонд за градско развитие" АД, част от Оперативна програма „Региони в растеж" 2014-2020, за осигуряване на допълнителни финансови средства от бюджета на Община Плевен, под формата на собствен принос.